Olet täällä

Nyt on aika korjata kurssi elämässä

Valtti tarjoaa vertaistukea ongelmapelaajille. Keskustelualue tuotetaan yhteistyössä ongelmapelaajia auttavan Peluurin kanssa. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja PelitPois » 19.4.2017 20:13:37

pelit poikki: Jep, tuo on ihan uskomaton summa ja vaikea itsekin uskoa kun kaikki velat kaivelin viimeisistä laskuista. Ja luotonantajien sivuilla ollaan niin 'vastuullisia lainanantajia'. Ja paskanmarjat. Anteeksi kielenkäyttö. Vakuudetonta lainaa näyttää saavan jos on omistusasunto, tai puolet tässä tapauksessa minun ja puolet miehen. Ja hyvät tulot eikä mitään maksuhäiriöitä. Tuo lainasumma on kuitenkin vain yksin minun, niissä ei ole yhteishakijaa. Asunto ei lainojen vakuutena ole mutta varmasti vaikuttanut niiden saantiin. Ja kyllähän parikin noista paikoista olisi lainannut enemmänkin jos olisi ollut yhteishakija :shock: Tuo summa koostuu karkeasti: 1 x 40000, 3 x 20000, 1 x 15000 ja sitten näitä 'pienempiä' 8-10 x 2000-3500. Siis ihan järjetöntä. Noista isoista yksi on suomalaisen pankin, mutta loput sitten muualta. Pienet on suurin osa limiittejä, osaa olen lyhentänyt hyvänkin aikaa ja sitten taas limiitti tappiin että saa jotain muuta maksettua. Nuo kaikki isot on näitä kuningasideoita. Limiitit hetkeksi nollille ja kohta sitten käyttöön - ehkä voi arvatakin minne.

Koodari: Olet niin oikeassa, tästä ei ole enää suuntaa alaspäin. Eikä pelaaminen ole enää vaihtoehto. Sitä vaan ei voi enää tehdä.

Miten tuosta voi sitten selvitä. Ei varmaan ilman UO:ta. Ja sielläkin varmaan vierähtää 15-20 vuotta. Minä yritän nyt käsitellä ajatusta, että ilman UO:ta en selviä. Joku viisas on sanonut, että pitäisi jotain positiivista yrittää löytää joka asiasta. Ehkä se mun positiivinen asia on, että kun menee perintään ja UO:hon, ei lisävelan otto ole enää itsestä kiinni. Se vaan ei onnistu. Suurin pelko persuksissa nyt on meidän miehen kanssa yhteisesti omistama asunto. Ja ylipäätään elämä, jatkuuko se miehen kanssa vai ilman.

Pörssipeluri: Olet myös oikeassa, muille kertominen ei ratkaise. Mutta minä olen sen tyyppinen, että niin kauan kuin ongelman voi salata, voi sen lakaista maton alle ja olla ratkaisematta. Sitten kun asia on jonkun muun tutun tiedossa, niin itsekontrolli toimii paremmin. Nyt on juuri sellainen tunne, että en pelaa enää ikinä. Ei ole edes minkäänlaisia pelihaluja. Jollekin läheiselle tästä puhuminen oli varmaan elämäni vaikein hetki. Enkä todellakaan halua tehdä sitä samoille ihmisille uudelleen. Vaikka nämä asiat ei ole kivoja, niin kiva kuitenkin kuulla että joku muu on tämän suuruisista veloista onnistunut selviämäänkin. Kyllä se jotain lohtua antaa, että ehkä minäkin ... jonain päivänä.

Kiitokset tsempeistä. Ja anteeksi OnAika että tuppauduin sinun ketjuun. Availen lähipäivinä oman ja lähden purkamaan ajatuksia sinne. Nyt kone kiinni ja unilääkettä katsomaan. Tuo töllö on nimittäin pomminvarma nukahtamiskeino minulle :roll:
PelitPois
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 7
Liittynyt: 19.4.2017 17:14:52
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja pelit poikki » 19.4.2017 20:44:07

Nyt ymmärrän paremmin PelitPois tuon tilanteesi, kiitos avautumisestasi on tärkeää että täällä kirjoitetaan oikeista tapauksista siksi skeptinen asenteeni kun tuntui tuo velkamäärä niin suurelta että ajattelin että nyt joku pilailee. Anteeksi pyydän siis sinulta PelitPois suhtautumistani. Todella toivon että löydät ratkaisun miten pääset tuosta tilanteesta eteenpäin. Tuo velka asia on tietysti aika pian ratkaistava miten sitä alkaa hoitamaan mutta kaikista tärkeämpää on pelien lopettaminen. Tuon velan kanssa kyllä vielä ainakin näiden matalien korkojen aikana voitte miehesi kanssa selvitä ja rahaa todennäköisesti jää muuhunkin varsinkin jos tuon summan saisi pitkälle ajalle 20 vuotta sen lyhennys olisi 700-800€ vuodessa, ei se nyt niin mahoton hyvätuloiselle ole.Olen vuosien varrella maksellut itsekkin milloin mitäkin tyhmiä lainoja pois ja kyllä se onnistuu jos on vakituiset tulot. Voimia sinulle ja kirjoittele tänne huoliasi ja kuulumisiasi, täällä sinua kyllä kuunnellaan ja tuetaan, me kaikki ollaan enemmän tai vähemmän samassa tilanteessa ja suunta meillä kaikilla on yhdessä vain ylöspäin!
pelit poikki
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 304
Liittynyt: 11.3.2017 09:35:17
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja OnAika » 20.4.2017 14:01:38

Kolmas pelitön päivä menossa. Välillä pelit pyörivät mielessä, mutta pääsääntöisesti on onneksi ollut nyt sen verran kiire, ettei ole joutanut miettimään niitä. Kiire taas johtuu siitä, että olen viime kuukausina törkeästi laiminlyönyt töitäni pelien takia ja nyt sitten painan kahta kauheammin, että asiat hoituvat ajallaan. Heräsin taas viime yönä pohtimaan raha-asioita ja silloin tuntui ole kyllä aika raskaalta. Päivällä onneksi tunne helpottaa. Pääasia nyt kuitenkin on etten pelaa.

Täällä ketjussa on uusia kirjoittajia ja olen tosi pahoillani PelitPois tilanteesta. Toivottavasti saat kerrottua asiasta miehellesi ja toivon sydämestäni, että hän on tukenasi. Sinun tilanteesi sai tuntemaan omat peleistä johtuvat raha-ongelmani kovin pieniltä. En saata edes voida kuvitella mitä sinä käyt lävitse. Olet ajatuksissani. Tämä peliongelma puolestaan on varmasti samalla tavalla ahdistava asia meille kaikille siitä eroon haluaville. Ja ainakin omalta osaltani voin kertoa, että se ahdistus on todella kamalaa. Pelottaa se, että onnistuuko ja seuraavassa hetkessä se, ratkeaako joskus uudestaan.

Nyt kun viimeisestä pelistä on kulunut jo muutama päivä, niin mielen alkaa vallata itsesyytökset siitä, että kuinka saatoin olla niin tyhmä, että pelasin pääsiäisenä sen kolmisen tonnia tuosta noin vain. Ja vieläpä hetkessä. Surkuttelen sitä mitä kaikkea sillä rahalla olisi saanut. Sehän on hyvänen aika enemmän kuin monen suomalaisen kuukausipalkka. Erittäin murheellista käytöstä. Osoittaa mielestäni juuri sen minkä joku mainitsikin. pelatessa on jossain aivosumussa.

Tänä iltana ei ole töiden jälkeen juuri ohjelmaa luvassa, joten epäilemättä saattaa pelit houkuttaa. Tulen varmasti hengailemaan tänne palstalle, etten vaan missään nimessä sorru pelaamaan.
OnAika
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 17.4.2017 18:19:27
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja NewYork77 » 20.4.2017 19:14:33

Hyvä, OnAika! Jo kolme päivää, mikä on jo puolet viikosta! Hienoa! Toivottavasti olet pärjäillyt olojesi kanssa! Raha-asioita miettii väistämättä ja itsekin olen välillä järkyttynyt tajuttuani laittaneeni reippaasti päälle kuukausittaisen nettopalkkani hetkessä kasinolle. Puistattaa ajatuskin siitä! Raha-asioiden miettiminenkin kuitenkin helpottaa jossain määrin, ainakin omalla kohdallani, suhteellisen pian; nyt reilun kolmen viikon pelaamattomuuden jälkeen toki välillä ajattelen asiaa, mutta tilanteen on hyväksynyt ja on mahdollisuus keskittyä muihin asioihin. Tokihan nämä taloudelliset menetykset ovat aina suhteellisia, mutta sain vaikutelman, ettei tilanteesi ole millään muotoa toivoton tai mahdoton. Jos nyt pystyt olemaan pelaamatta, voit olla todella tyytyväinen itseesi, että olet pystynyt lopettamaan näinkin ajoissa.

Tsemppiä edelleen ensimmäiseen pelittömään viikkoosi! :)
NewYork77
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 287
Liittynyt: 27.12.2016 01:01:09

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja Maaritti123 » 21.4.2017 09:54:57

Tosi kiva lukea OnAika sun kirjoituksia. Hienoa, että olet näin nopeasti havainnut tilanteen. Kun itse pelasin vuosia kaikki ylimääräiset rahani, enkä myöntänyt sen olevan ongelma.

Jouduin aloittamaan taas alusta, nyt toinen pelitön päivä menossa. Tästä se lähtee.
Maaritti123
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 43
Liittynyt: 30.3.2017 22:23:41
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja OnAika » 21.4.2017 11:43:53

Tässä sitä hissukseen räpiköidään eteen päin. Ja ilman pelejä. Eilen illalla oli kyllä pelipiru sitkeällä tuulella, ei meinannut jättää rauhaan ollenkaan. Pysyin lujana vaikka helppoa se ei ollutkaan. Tänä aamuna sitten pyörikin pelaaminen mielessä heti herättyä. Ja pysyin lujana edelleen, Nyt onneksi koko päivä on kiirettä pullollaan joten aikaa pelien miettimiseen ei ole. Tämä on todella vaikeaa, vaikeampaa kuin ikinä olisin voinut kuvitella.

NewYork77, olet oikeassa en varmasti ole toivottomassa tilanteessa vaikka minusta se siltä tuntuukin. Velkaa minulla on todella vähän verrattuna moneen muuhun täällä kirjoittavaan. Ja se on kyllä saanut minutkin asettamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin. Ajattelen nyt niin, että tässä maksetaan toilailuista. Ja toivottavasti otetaan opiksi, ettei tässä tilanteessa tarvitsisi olla enää ikinä. Pelottaa kuitenkin oikeasti, että pystynkö tähän ja jos en, niin kuinka pahaksi tilanne voikaan siinä tapauksessa mennä. Kiitos, että olet täällä kannustamassa. Tsempeistä saa aina voimaa.

Maaritti123, hienoa, että olet nyt pelaamattomuus päätöksen, tarvotaan yhdessä näiden vaikeimpien alkuviikkojen läpi.

Miten sinulla sujuu pelien orja? Voimia taisteluun tänäkin päivänä.

Tuleva viikonloppu vähän arvelluttaa pelien suhteen. Viikonloppuna on kuitenkin väistämättä enemmän tilaisuuksia sortua kun viikolla. Tulen varmaan sitten tänne kirjoittamaan ja lueskelemaan jos alkaa tilanne aivan karata käsistä.
OnAika
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 17.4.2017 18:19:27
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja OnAika » 21.4.2017 11:43:56

Tässä sitä hissukseen räpiköidään eteen päin. Ja ilman pelejä. Eilen illalla oli kyllä pelipiru sitkeällä tuulella, ei meinannut jättää rauhaan ollenkaan. Pysyin lujana vaikka helppoa se ei ollutkaan. Tänä aamuna sitten pyörikin pelaaminen mielessä heti herättyä. Ja pysyin lujana edelleen, Nyt onneksi koko päivä on kiirettä pullollaan joten aikaa pelien miettimiseen ei ole. Tämä on todella vaikeaa, vaikeampaa kuin ikinä olisin voinut kuvitella.

NewYork77, olet oikeassa en varmasti ole toivottomassa tilanteessa vaikka minusta se siltä tuntuukin. Velkaa minulla on todella vähän verrattuna moneen muuhun täällä kirjoittavaan. Ja se on kyllä saanut minutkin asettamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin. Ajattelen nyt niin, että tässä maksetaan toilailuista. Ja toivottavasti otetaan opiksi, ettei tässä tilanteessa tarvitsisi olla enää ikinä. Pelottaa kuitenkin oikeasti, että pystynkö tähän ja jos en, niin kuinka pahaksi tilanne voikaan siinä tapauksessa mennä. Kiitos, että olet täällä kannustamassa. Tsempeistä saa aina voimaa.

Maaritti123, hienoa, että olet nyt pelaamattomuus päätöksen, tarvotaan yhdessä näiden vaikeimpien alkuviikkojen läpi.

Miten sinulla sujuu pelien orja? Voimia taisteluun tänäkin päivänä.

Tuleva viikonloppu vähän arvelluttaa pelien suhteen. Viikonloppuna on kuitenkin väistämättä enemmän tilaisuuksia sortua kun viikolla. Tulen varmaan sitten tänne kirjoittamaan ja lueskelemaan jos alkaa tilanne aivan karata käsistä.
OnAika
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 17.4.2017 18:19:27
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja PelitPois » 21.4.2017 12:18:32

Hyvä OnAika, hienoa! Pääasia nyt on, että pysyt pois peleistä. Nyt vaan viikonlopuksi tekemistä ettei ehdi koneelle. Miten olisi oikein perusteellinen kevätsiivous :)

Minäkin olen pysynyt peleistä erossa. Eilen kaupan peliautomaatit kutsui pelaamaan, mutta niin vain meni kärrypolettieuro takaisin lompakkoon. Nettipeleihin minulla ei ole nyt ollut himoa, puntit tutisee siihen malliin kun viikonloppuna pitäisi miehelle saada kerrottua.

Oikein paljon voimia ja itsekuria viikonloppuun!
PelitPois
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 7
Liittynyt: 19.4.2017 17:14:52
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja pelien orja » 21.4.2017 13:17:49

Hei
Kyllä tämä on yhtä taistelua , ajatukset vähän väliä käy peleissä. Jotenkin sen olen saanut nyt itselleni ajatuksena ,etten voita sieltä mitään ja jos voittaisinkin pelaisin kuitenkin sukkana ne takasin ja enemmänkin. Nyt kuitenkin mielessä nuo velat ja miten niistä selviydyn ,joku mainitsikin täällä tuosta kesästä kuinka tulee olemaan rahan puolesta tiukkaa, sitä se tulee olemaan minullakin.Minun täytyy käsitellä myös tuota rahan-arvoa se täysin hukassa ,kun menin noihin peleihin raha oli minulle vain pelimerkkejä.Mutta kolmas pelitön päivä ja pelitöntä viikonloppua kaikille. Ajatuksissa olette.
pelien orja
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 18.4.2017 18:08:21
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja OnAika » 22.4.2017 14:26:47

Sorruin pelaamaan ja sinne meni 700 kun kankkulan kaivoon. Nyt vasta pulassa olenkin. Miten ihminen voi olla näin tyhmä. Koko viikko sujui niin hyvin ja sitten se tapahtui. Kyse ei ollut mistään hetken mielijohteesta, koska näin vaivan avata uuden tilinkin. Mitä ihmettä minä teen? Miten ihmeessä ole näin heikko? Taidan tarvita oikeasti nyt jotain ammattiapua. Kuinka ihmeessä olen voinut jäädä näin pahasti koukkuun suhteellisen lyhyessä ajassa? Miten selviän?
OnAika
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 17.4.2017 18:19:27
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja Koodari » 22.4.2017 15:15:24

Moikka OnAika! Voi voi, tuskallista tiedän :(, mutta älä lannistu, kaikki ei ole menetetty vielä. 700 euroa on iso summa rahaa, mutta velkasaldosi ei ole läheskään vielä toivoton. Älä jää nyt suremaan tai surkastelemaan, vaan tee uusi päätös. Jos tästä lähtien et enää pelaa, niin viikon päästä tähän aikaan olet jo kokonaisen viikon ilman pelejä.
Miksi pelasit muuten nyt? Tuliko aika pitkäksi, mietit noita menetettyjä rahoja ja jattelitko voittaa takaisin. Me täällä kaikki voidaan kertoa, ettei näin tule tapahtumaan. Älä mieti noita menetettyjä rahoja, koska hyvin helposti se saa taas pelaamaan. Kirjoitit etukäteen, että viikonloppu huolestutti sua. Jos on viikonloppu on vaikea siinä mielessä, että on joutoaikaa, niin tee tarkka suunnitelma. Ohjelmoi viikonloppusi niin, että on mahdollisimman vähän mahdollisuuksia sortua pelaamaan.
Tsemppiä sinulle OnAika. Et ole ensimmäinen, joka retkahti, vaikka lopettamispäätös on tehty. Jos se meiltä onnistuu, niin se sinultakin onnistuu :)
Master of my domain, Lord of the manor
Koodari
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 362
Liittynyt: 26.3.2008 14:29:40
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja OnAika » 22.4.2017 15:50:12

Olo on nyt kyllä todella surkea. Laitoin heti hävittyäni pelitilin kiinni. Kävi niin, että muu perhe lähti kauppa-asioille ja minulla on kosolti tekemättömiä töitä joita jäin koneelle tekemään. Loppu onkin historiaa. Rahat meni ja työt on edelleen tekemättä.

En oikein tiedä mikä sai minut ryhtymään tuumasta toimeen. Kyllä siellä pohjalla varmasti oli rahan voittaminen. Sillä tavalla tämä on mielenkiintoinen yhtälö, että alun alkaen minulla ei ole ollut rahahuolia enkä ole tarvinnut pelejä talouden parantamiseen. Hain alussa sitä pelien tuomaa jännitystä ja pelasinkin ihan pienillä panoksilla, huvin vuoksi. Ja siitä ne panokset pikku hiljaa kasvoivat sitä mukaa kun aivan kunnossa ollut talous ajautui epätasapainoon. Eli rahahuolet tulivat vasta pelien myötä ja nyt tunnekin olevani niissä hiusjuuria myöten. Tälle on käytökselle on pakko tulla piste.

Mistä saan voimaa tähän taistoon. Minulla ei ole vara enää luisua kertaakaan pelimaailmaan. Kiitos Koodari kannustuksesta. Kuinka pitkään muuten olet ollut pelaamatta? Onko sinulla kuinka paljon velkaa maksettavana?
OnAika
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 17.4.2017 18:19:27
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja Koodari » 22.4.2017 16:47:39

Heips OnAika Pelihistoria on minulla on about 17 vuotta. Pelipiru ei ihan nuoruusiässä vielä iskenyt. Olin jossakin vaiheessa jo 4 - 5 vuotta pelaamatta, ja luulin jo olevani lopullisesti erossa peleistä. Niin valitettavasti ei ollut. Velkaa on tällä hetkellä 22000 euroa, josta ehkä pelivelkaa 5000 euroa. Velkaa syntyi silloin kun tuli avioero, ja käytännössä lähdin tyhjin käsin tyhjään vuokrakämppään. Vaatteet oli ja stereot :) Pelivelkoja olen vuosien varrella maksanut mukavasti takaisin. Tämä viimeinen peliputki, joka kesti reilu vuoden on aiheuttanut sen, että velan lyhentäminen on hidastunut tosi paljon, uutta syntyi vähän lisää ja säästöt meni kaikki.
Onneksi on hyvä (ja mielekäs) työ, josta saan kohtuullisesti palkkaa. Tiedän, että selviän ajan kanssa veloista. Ainakin se ajatus, että voittaisin vähän rahoja takaisin, on ollut minulla melkoin tekijä, joka sai minut pelaamaan. Olen siinä iässä, että pitäisi olla kohta asunto maksettu pois jne. Se, minkä olen oppinut, on kärsivälisyys. Olen tyytyväinen siihen, mitä minulla on, kiitollinen kaikesta. Pelaaminen saa kyllä ihmiset sokeaksi kaikille hyville hienoille asioille elämässä. Mistä ihminen saa voimaa taistoon. Itse olen oivaltanut kuinka ihana ja arvokas elämä on ja kuinka arvokas itse olen. Olen itselleni sanonut, että olen arvokas olento, ja pelit ei enää tule pilaamaan mun elämää. Olen jopa ääneen sanonut sen itselleni katsoen samalla peiliin (en tiedä miltä tämä kuulostaa :D ). Olen kannustanut itseäni, olen kertonut itselleni, että pelihimot eivät hallitse mua, vaan minä hallitse ne. Ehkä olen jopa herättänyt itsessäni vihaa pelejä kohtaan. Minä en tarvitse niitä. Tällä hetkellä pelaamatta olen kuukauden ja 12 päivää. Se tuntuu niin hyvältä olla vapaa, ja olen ylpeä itsestäsi :)
Sinäkin OnAika olet arvokas, liian arvokas pilata elämääsi pelaamalla. Velkasi on vielä kohtuullinen, tulet siitä selviämään. Tee kaikesi, ettet enää pelaa. Laita itsellesi joku päämäärä, jota kohti kuljet. Tee suunnitelma, miten maksat velkasi pois. Se varmasti auttaa pysymään eroon peleistä.
Oikein paljon voimia!! Hengessä mukana, Koodari :)
Master of my domain, Lord of the manor
Koodari
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 362
Liittynyt: 26.3.2008 14:29:40
Ollut pelaamatta

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja NewYork77 » 23.4.2017 13:15:59

Moikka OnAika! Voin todella hyvin samaistua noihin olotiloihin. Itsellänikin vasta kuukausi sitten toiminta oli hyvin samalla tavalla tempoilevaa; toisaalta halusi lopettaa, mutta sitten ikään kuin joku olisi pakottanut tallettamaan. Uusia tilejäkin tuli luotua aina suljettujen tilalle :( . Tilin sulkeminen ei siis estä pelaamasta, sillä kasinoja on pilvin pimein ja uusia tulee jatkuvasti. Itselläni ei lopulta ollut enää merkitystä sillä, onko tilejä auki vai ei. Koin, että vaihtoehtoja ei enää ollut. Harmi vaan, ettei se olo tullut muutamaa tonnia aiemmin. Eräs tärkeimpiä lopettamispäätökseni tukena olevia mielikuvia on se, mitä seurauksia pelaamisellani on lapsilleni. Olenko poissaoleva ja kireä vai mieluummin läsnä oleva äiti? Omaa elämääni on varjostanut isäni alkoholiongelma ja kyseisen riippuvuuden vaikutukset ihmissuhteisiin ovat olleet tuhoisat. Nämä eivät välttämättä ole yhteismitallisia juttuja, mutta se, että omat yllykkeet ja yllykepohjaisen toiminnan seurausten viemä energia (velat, niiden miettiminen taloudellinen tiukkuus) on kaikki pois siitä, minkä voi panostaa suoraan lähimpiin ihmissuhteisiin ja muihin tärkeisiin juttuihin.

En osaa muuta sanoa, kuin toivottaa nyt voimia ja tsemppiä tähän alkuvaiheeseen!! Pääset varmasti eroon pelaamisesta. Kirjoita tänne heti, jos koet yllykettä pelata! Kaikki täällä ovat tukenasi!
NewYork77
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 287
Liittynyt: 27.12.2016 01:01:09

Re: Nyt on aika korjata kurssi elämässä

ViestiKirjoittaja OnAika » 23.4.2017 18:26:20

Tämän päivän olen keksittynyt täysin puuhailuun perheen kanssa ja pelit eivät ole houkutelleet. Vieläkin kauhea morkkis eilisesä ratkeamisesta. Yritän nyt hyväksyä tapahtuneen ja keskittyä ottamaan päivän kerrallaan. Olen tässä tehnyt päässäni laskelmia, että miten pienellä bujetilla sitä kuukauden pärjää. Ei oikein ole käsitystä kuinka paljon neljän hengen ruuat kuukaudeksi kustantaa jos tarkkaan katsoo mitä ostaa. En ole ennen ollut tälläisessa tilanteessa jossa kaupassa pitää yrittää tinkiä kaikesta. Rassaa jo valmiiksi. Tilipäivä lähestyy ja nyt jo mietityttää, että rahat varmasti tulee käytetyksi jonnekin aivan muualle kuin nettikasinolle.

Kiitos kannustusksesta Koodari ja NewYork77, kannustus tuli todella tarpeeseen. On jotenkin niin huojentavaa kun näitä ajatuksiaan ja tuntemiksiaan voi avata muille ja he vielä tietävät mitä toinen tarkoittaa ja mitä käy läpi. Uskon, että vertaistuella on valtavan iso merkitys tässä kamppailussa.

Sen verran palaan tuohon kommenttiisi NewYork77. Itselläni on kanssa kokemuksia alkoholin täyttämästä lapsuudesta. Isäni käytti sitä reippaasti, samoin hyvin monet sukulaismiehet ja nyttemmin veljeni on alkoholisoitunut. Itselleni ei alkoholi ole koskaan ollut ongelma, otan lasillisen silloin tällöin ja siinä se. Mietin kuitenkin, että onkohan tämä peliriippuvuus nyt se minun alkoholini. Eikö siitä ole ihan jotain tutkimuksia, kuinka ihmisillä voi olla alkoholisoitumiseen altistava geeni. Liekkö asiassa perää.
OnAika
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 31
Liittynyt: 17.4.2017 18:19:27
Ollut pelaamatta

EdellinenSeuraava

Paluu Valtti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: pokeri_ja_ruletti ja 6 vierailijaa