Olet täällä

Marzine

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

ViestiKirjoittaja Devilla » 15.8.2005 18:38:52

Kopioin kirjoittamani postauksen PV:stä marzineita koskien...

"Juuri tästä kyseisestä lääkkeestä olen kirjoitellut useammalle palstalle kun aina siitä jotain kysellään. Eli Marzine on siis matkapahoinvointilääke, yhdessä paketissa 10 kpl ja maksaa 4,90/pkt. Saa apteekista ilman reseptiä. Sen pahemman makuista lääkettä tuskin löytyy eikä sovi missään nimessä viihdekäyttöön. Jollekin jo 5 kpl riittää saamaan nupin täysin sekaisin. Sitten on niitä uhkarohkeita jotka ottavat useamman paketin. Itse otin heti ensimmäisellä kerralla tuon koko paketin ja kyllä voin sanoa että sekaisin menee. Ihan tajuttoman sekaisin. Jo pelkästään marsuista itsestään menee sekaisin ja sen lisäksi minulla on kokemuksia marsuista yhdessä eri aineiden ja alkoholin kanssa. En suosittele!

Siitä tulee aivan tajuton jumitus. Ei välttämättä jaksa edes kättään nostaa. Kurkku, suu ja nielu kuivuvat niin paljon, että ne tuntuvat Saharan autiomaalta. Koko ajan siis jano muttei jaksaisi juoda. Mielettömän kylmä. Aineenvaihdunta nopeentuu ja kusella täytyy juosta koko ajan. Kädet (ja muutkin paikat) tärisevät. Puhuminen vaikeaa tai jopa mahdotonta. Jos kuuntelee jonkun juttuja niin unohtaa ne ihan saman tien. Jos taas on vastaavasti itse sanomassa jotain niin ei muista mitä se oli. Muiden ihmisten kanssa on siis mahdotonta kommunikoida. Mitään yksinkertaista sanaakaan ei välttämättä muista. Paha olo voi olla mahdollista. Kokemukset ovat niin yksilöllisiä, mutta vaikka tiedän kymmeniä marsu-tapauksia niin niissä on aina ollut huomattavasti negatiivisia juttuja mukana.

Ihan tajuttomia harhoja kyllä tulee. Hallusinaatioita (varsinkin jos polttaa paukut.) Kuuloharhoja. Siinä on vaan se että nämä näkö-ja kuuloharhat eivät useasti ole miellyttäviä sillä ne ovat usein asioita jotka oma mielikuvitus teettää. Kaikki ympärillä olijat saattavat olla täysin hiljaa ja silti kuulee että he haukkuvat sinua koko ajan. Se on kamalaa.

Tässä esimerkkejä omista jutuistani; Kyttiä on joka puolella ja ne tulevat ottamaan kiinni. Pakko päästä karkuun. Kaverit ovat vetämässä turpaan. Pimeässä kohdassa on kuollut mies. Pitäisikö soittaa poliisit? Koppakuoriaiset tulevat maata pitkin kovaa vauhtia päin. Niitä ei pääse karkuun. Siinä oli vaan muutama juttu, mutta ihan kamalia kokemuksena koska kaiken luulee täydeksi todeksi. Kamalat vainot päällä. Odottaa vaan että ne loppuisivat.

Marsuissa on erittäin suurena riskinä saada sydämen rytmihäiriö ja sydänkohtaus. Kysymys ei ole toleranssista niihin vaan pelkästä tuurista. Kaksi kaveriani on joutunut sairaalaan juuri sen vuoksi. Nuo lääkkeet tekevät myös melkoisia reikiä päähän väärin käytettynä. Joten eiköhän kannata ottaa matkapahoinvointilääkettä oikeaan tarkoitukseen ja sekoittaa päänsä jollain muulla. (Nyt lopetan saarnani )"
Devilla
 

ViestiKirjoittaja beyootch » 16.8.2005 07:45:07

bugi.
Viimeksi muokannut beyootch päivämäärä 16.8.2005 07:48:05, muokattu yhteensä 1 kerran
hyvin mä vedän

Kuva
beyootch
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3427
Liittynyt: 21.10.2004 16:52:38
Paikkakunta: tla

ViestiKirjoittaja beyootch » 16.8.2005 07:47:33

Devilla kirjoitti:Siitä tulee aivan tajuton jumitus. Ei välttämättä jaksa edes kättään nostaa. Kurkku, suu ja nielu kuivuvat niin paljon, että ne tuntuvat Saharan autiomaalta. Koko ajan siis jano muttei jaksaisi juoda. Mielettömän kylmä. Aineenvaihdunta nopeentuu ja kusella täytyy juosta koko ajan. Kädet (ja muutkin paikat) tärisevät. Puhuminen vaikeaa tai jopa mahdotonta. Jos kuuntelee jonkun juttuja niin unohtaa ne ihan saman tien. Jos taas on vastaavasti itse sanomassa jotain niin ei muista mitä se oli. Muiden ihmisten kanssa on siis mahdotonta kommunikoida. Mitään yksinkertaista sanaakaan ei välttämättä muista. Paha olo voi olla mahdollista....... Ihan tajuttomia harhoja kyllä tulee. Hallusinaatioita (varsinkin jos polttaa paukut.) Kuuloharhoja......... Kyttiä on joka puolella ja ne tulevat ottamaan kiinni. Pakko päästä karkuun. Kaverit ovat vetämässä turpaan. Pimeässä kohdassa on kuollut mies. Pitäisikö soittaa poliisit? Koppakuoriaiset tulevat maata pitkin kovaa vauhtia päin. Niitä ei pääse karkuun. Siinä oli vaan muutama juttu, mutta ihan kamalia kokemuksena koska kaiken luulee täydeksi todeksi. Kamalat vainot päällä. Odottaa vaan että ne loppuisivat.


mutta täähän on ihan normaalia :wink:
ei mut oikeesti, muistuttaa pääosin (ainaki mulla) lähinnä muutamien päivien valvomista (vainot) ja siihen päälle pienimuotosia övereitä (ei jaksa/osaa tehdä mitään). joka viikonloppu mun olo on jossain vaiheessa tollanen, varsinki ku polttelen siihen päälle aina pilvee ihan vitusti... Et tollaseen oloon on jo aika hyvin tottunu....

ei sillä että lähtisin marzineja syömään, mutta tuli vaan mieleen ku luki tota, et "normi viikonloppu, mitä tossa nyt muka on niin ihmeellistä..."
hyvin mä vedän

Kuva
beyootch
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3427
Liittynyt: 21.10.2004 16:52:38
Paikkakunta: tla

ViestiKirjoittaja Devilla » 17.8.2005 14:28:18

Voi kuulostaa samanlaiselta olotilalta, mutta ei kyllä todellakaan ole. Syö paketillinen niin tiedät. (Mieluummin jätä syömättä.) Kamalaa eikä verrattavissa mitenkään piriin/sen vetämisen jälkeiseen olotilaan tms, vaikka samankaltaiselta saattaa kuulostaakin. Nooh, anyway...
Devilla
 

ViestiKirjoittaja Coolhand » 17.8.2005 15:17:08

Mites toi Postafen. Siis onko se jotenkin miedompaa kuin Marzine, tai jotenkin "turvallisempaa". Joku siitä mainitsi että tulee mahdollisesti euforian tunne. Onko siitä siis mitään iloa? Ja mitä se maksaa ja millaisia annoksia kannattaa ottaa?
Coolhand
 

ViestiKirjoittaja Devilla » 17.8.2005 15:39:51

Postafen on yleensä Apteekin hyllyllä esillä ja Marzine jossain lokerossa piilossa. Marzinea kun ei niin mielellään myydä, koska se vaikuttaa ihan eri tavalla kuin Postafen. Marzinessa vaikuttava aine on syklitsiini ja Postafenissa meklotsiini. Postafenilla ei niin omien kuin kuultujenkaan kokemusten perusteella ole minkäänlaista hyötykäyttöä. Tai siis siitä ei juurikaan mene pää sekaisin. En suosittele silti kumpaakaan kun ei siitä mitään hyviä oloja saa. Marsuista meinaan. Ja Postasta ei irtoa oikein mitään. Miksi siis niitä rouskimaan? :roll: :shock:
Devilla
 

ViestiKirjoittaja Rancid » 18.8.2005 09:22:38

Kaverit noita söi sen 10 kpl eikä ne kyl läheskää noin tutkalla ollu mitä porukka mainostaa :E No ne on kyl reikäpäitä muutenki <3
Rancid
 

ViestiKirjoittaja Draco » 2.11.2005 01:15:11

Tänään söin sen 10 kpl ja ensimmäisen kerran kyseisiä nappeja. Pajauteltua tuli kans ihan hyvin, mutta vaikutus ei ollut niin kummonen kun oletin. Jotain pientä hallua tuli mutta ei tosiaan ihan sellasta kun odotin... Painoa 90kg> voikohan vaikuttaa asiaan..?

15 ajattelin syödä ens kerralla. Onkohan kuinka riskialtista?
Draco
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 2333
Liittynyt: 17.9.2005 01:05:52
Paikkakunta: Aika pitkälti himassa.

ViestiKirjoittaja Rauli Herttua » 2.11.2005 16:30:42

Devilla kirjoitti:--meklotsiini--


Pilknus, meklitsiini.
Rauli Herttua
 

ViestiKirjoittaja narco » 3.11.2005 20:11:34

marsuja :shock:

ei enää sanaakaan tuosta helvetillisestä aineesta. ekalla kerralla meni koko paketti 10kpl, enkä edes tiennyt, mihin olen ryhtymässä. tyhmintä, mitä olen ikinä tehnyt.

eka tunti meni vaikutuksia odotellessa, sitten iskivät päälle nousut ja 20 minuuttia meni naureskellessa kaikelle hauskalle. tämä oli siis minulle täysin uusi kokemus. ensin oli ihan basic visuaaleja, seinät väreili, tapetit valu ja muutenkin kaikki näytti tosi kivalta. vähän ajan kuluttu tulivat kuuloharhat. ne olivat aivan helvetin pelottavia. useita eri ääniä keskusteli keskenään pääni sisällä, enkä minä ymmärtänyt silti, mitä ne puhuivat.

muutaman tunnin kuluttua kyllästyin tuohon epämiellyttävään maailmaan, ja halusin alkaa nukkumaan. siitä ei tietenkään tullut mitään. ensin kuvittelin, että käteni menevät kuolioon. se oli todella todella pelottavaa. ehkä kamalinta tässä oli se, että en tunnistanut "oireiluani" marzinen aiheuttamaksi vaan luulin tilannetta todelliseksi. pienempi paniikki päällä siis..

varmaan pari tuntia tästä eteen päin (ei mitään hajuakaan ajasta) luulin olevani jo täysin selvänä, kunnes yhtäkkiä aloin nähdä kaikkia ihmisiä ympärilläni. nekin olivat täysin todellisia ja kun puhuin niille, ne vastasivat. aina kun tuollaista hahmoa yritti koskettaa, se katosi savuna ilmaan.

minulla on myös mielikuva, että olen maannut sohvalla ja tuijottanut ilmassa leijuvan ysimillisen suuta, yrittänyt tarttua aseeseen ja tappaa itseäni. ase kuitenkin katosi sekin ilmaan joka kerta, kun yritin sitä koskettaa.

jossain vaiheessa aloin nähdä hämähäkkejä joka puolella asuntoa. niitä tuli miljoonittain heti, kun sammutin valot. ne kävivät minun kimppuuni ja kasvoivat koko ajan vain suuremmiksi ja suuremmiksi, kunnes olivat isoja ja karvaisia jättihämähäkkejä. nämäkin olivat aivan totta minulle. meni monta viikkoa, ennen kuin tajusin hämisten olleen vain hallusinaatioita. tuo yö meni kuitenkin panikoidessa ympäri taloa..

toisella kerralla marsut eivät potkineet yhtään. otin niitä vieläpä dexmin boostina, jota en muuten suosittele kenellekään. tuli lähinnä juuri tuollainen tukkoinen olo, vähän visuaaleja eikä juuri mitään muistikuvia jälkeen päin.

kolmannella kerralla meni sitten taas koko paketti marsuja ja reippaasti dexmiä. tästä tuli täysi helvetti todella rajuine nousuineen ja päätin, että en enää ikinä ota noita myrkkyjä. dexmi on hyvä aine, mutta marsujen kanssa siitäkin tulee helvettiä.

Devilla onnistuikin mielestäni tiivistämään melko hyvin marzine-helvetin. sitä ehkä ajattelee mukavaksi ennen kuin on kokeillut, mutta on kaikkea muuta. älkää olko niin tyhmiä kuin minä ja muut ja kokeilko vain siksi, että olette kuulleet niistä tulevan varsin intensiivisen matkan. se onkin, mutta liikaa. marzine aiheuttaa yleensä painostavan, pelottavan ja jollain tavalla agressiivisen ympäristön, josta ei voi nauttia. euforiasta ja hauskuudesta ei ole tietoakaan..

^ yläpuolella oleva teksti on vain yhden (1) ihmisen mielipide, joka ei tarkoita sitä, että olisi yleistettävissä jokaiseen tapaukseen :roll:
narco
 

ViestiKirjoittaja Roche2 » 4.11.2005 05:41:22

5 marsua kännis = normaalia vähä pahempi laskuhumala/krapula.
Roche2
 

ViestiKirjoittaja Viirus » 4.11.2005 08:29:20

"Meenpä ostamaan noita :P, no ei vaa..." Lääkkeet alas, ainakin väärin käyttäjät... omasta mielestäni lääkkeitä pitää vaan käyttää siihen tarkoitukseen mihin ne on tehty.. Mutta kaikilla on omat perjaatteensa, omat tapansa ja ennenkaikkea omat aivot :b
"nyt tennarit jalkaan ja unta palloon"

"anteeksi, saatte pitää tyhmänä mutta miksi ihmeessä niin moni narkomaani nukkuu lenkkarit jalassa?"
Viirus
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 531
Liittynyt: 19.9.2005 07:31:19

ViestiKirjoittaja Real Sir Robin » 4.11.2005 11:42:21

Devilla kirjoitti:Voi kuulostaa samanlaiselta olotilalta, mutta ei kyllä todellakaan ole. Syö paketillinen niin tiedät. (Mieluummin jätä syömättä.)


Niin - tuon(kin) ylempänä olevan kuvauksen kun lukee niin tulee mieleen, että kannattaako moisen kokemuksen vuoksi pistää henkensä likoon? Marzine on kuitenkin (ihan oikeasti) hengen vaarallinen aine joka saattaa huonolla tuurilla viedä hengen jo sillä 10kpl annoksella.

Ja nyt on sitten aivan turha kenenkään tulla heittämään mitään "örrörr, kaveri veti 20 ja on yhä hengis, ei ne mittää tee, örrr" paskaläppää - joo, voi olla, että kaveri on hengissä, mutta mitä se takaa siitä, että mitä jollekin toiselle käy jollakin toisella kerralla? Ei mitään.
Real Sir Robin
 

ViestiKirjoittaja Real Sir Robin » 4.11.2005 12:09:09

Viirus kirjoitti:"Meenpä ostamaan noita :P, no ei vaa..." Lääkkeet alas, ainakin väärin käyttäjät... omasta mielestäni lääkkeitä pitää vaan käyttää siihen tarkoitukseen mihin ne on tehty..


No mut mites se menee, apteekkipirtu on puhdistukseen tarkoitettu, mutta samaista etanolia voi käyttää alkosta ostettuna päihtymiseen - mikä sen suuren eron tekee siihen, että apteekkipirtua ei pitäisi käyttää missään tapauksessa päihtymiseen, koska sitä satutaan myymään eri tarkoitukseen?

Ja siis tästä vielä eteenpäin - dexedrinejä ei saa missään tapauksessa käyttää koskaan viihdekäytössä, ei vaikka olisi omat lääkkeet oikeasti olemassaolevaan tarpeeseen ja niitä olisi muutama ylimääräinen vaan, että adhd-potilaankin pitää viihdekäyttöön hakea pirinsa kadulta, koska lääkkeet nyt vain ovat tarkoitettuja muuhun käyttöön?

Lopullinen johtopäätös: Tulli ei tykkää, mutta tilatkaa dexminne jostain kemikaaleja muihin tarkoituksiin myyvistä nettiliikkeistä niin ongelmana ei ole se, että kyseessä olisi lääke joka olisi tarkoitettu lääkkeenä käytettäväksi .

Jos joltakin jäi hifvaamatta niin tämä oli jonkinlainen yritys sarkasmissa ;)
Real Sir Robin
 

ViestiKirjoittaja Elegy » 24.12.2006 17:34:00

Mä vedän näit marzineita 24kpl eikä oikeastaan tunnu missään, pieniä visuaalisia harhoja, lieviä ääniharhoja ja pientä skitsotusta. eli mukava olotila. onko postfasen reseptilääke?
Elegy
 

EdellinenSeuraava

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa