A A A

Olet täällä

eKonsultaatiopalvelu

Palvelumme tarkoitus on tarjota sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sellaista tietoa ja tukea, josta olisi apua erilaisten riippuvuuksien, päihteiden käytön tai päihdehaittojen vähentämisessä. Tarvittaessa vastaajat neuvovat myös hoitopalveluihin ohjaamisessa.

Jos kysymyksesi koskee omaa tai läheisesi henkilökohtaista tilannetta, lähetäthän kysymyksesi Päihdelinkin neuvontapalvelun kautta. eKonsultaatio on tarkoitettu työssä kohdattuihin päihde- ja riippuvuusaiheisiin kysymyksiin.

KIRJOITA KYSYMYS
HAE VASTAUS

eKonsultaatiopalvelun käyttäminen on anonyymiä ja luottamuksellista. Järjestelmä salaa kysymyksen  ja lähettäjän tiedot. Kysyjien ei tule liittää eKonsultaatiopalvelun viesteihin mitään henkilötietoja tai tietoja, joista heidät voidaan tunnistaa.

Vastaajat ovat sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saaneita päihdetyön ammattilaisia. Vastauksen ensimmäiseen kysymykseen saa noin viidessä arkipäivässä. Toisinaan syntyy ruuhkatilanteita.Vastauksen voi hakea omalla tunnusluvulla, joka ilmestyy näytölle, kun kysymys on lähetetty. Muista tallettaa tunnuslukusi!

Ennen kysymyksen kirjoittamista kannattaa tarkistaa, löytyykö kaivattu tieto Päihdelinkin tietopankista. Valitettavasti emme pysty vastaamaan juridisiin kysymyksiin emmekä opiskelijoiden opinnäytetöihin liittyviin kysymyksiin.

Neuvontapalvelun vastaajien työn helpottamiseksi kysymyksen jättäjiltä kysytään taustatietoja, joihin vastaaminen on vapaaehtoista. Kysyjää ei voida tunnistaa taustatietojen perusteella. Taustatietoja voidaan käyttää riippuvuuksia koskevien tutkimusten tutkimusaineistona. Lisäksi neuvontapalveluun lähetettyjä kysymyksiä vastauksineen saatetaan julkaista muokattuna Päihdelinkin usein kysyttyjen kysymysten palstalla. Edellä mainituissa tapauksissa aineistoa käsitellään siten, ettei yksittäisiä ihmisiä tai hoitopaikkoja voida tunnistaa.

Päihdelinkin sivustoa koskevat palautteet pyydämme lähettämään palautelomakkeen kautta.

Tutustu myös:
Neuvontapalvelun käyttöehdot
Neuvontapalvelun tietosuojaseloste

 

Jaa

Facebook Twitter Google+ Delicious Google bookmarks