Olet täällä

Toisenlainen horoskooppi - tunnistatko itsesi? =)

Saunassa sana on vapaa kaikkeen päihteiden käyttöön liittyen. Lue kuitenkin Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Toisenlainen horoskooppi - tunnistatko itsesi? =)

ViestiKirjoittaja diina » 15.4.2008 15:11:06

OINAS

Olet uudisraivaajatyyppiä, mutta halveksit avoimesti muita ihmisiä. Olet äkkipikainen, kärsimätön, väkivaltainen etkä välitä muiden neuvoista. Koulussa Oinaat eivät opi lukemaan, koska eivät halua kuulla muiden ohjeita. Et ole erityisen mukava henkilö. Oinas vammautuu yleensä päähän ja saa täten vitun tyylikkäitä arpia tauluunsa. Oinas on vihamiehenä kiitollinen, koska hän äkkipikaisena hulluna tappaa uhrinsa välittömästi ja alkaa vasta tämän jälkeen kiduttamaan ruumista. Tämä kertonee riittävästi Oinaasta.

Onnenkapine: Juoksuhauta
Onnennumero: YKKÖNEN!
Onnenväri: Veri
Motto: "Ketkä vitun muut"
Auto: Formula 1


HÄRKÄ

Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu, vaikka pohjimmiltasi olet vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmat pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa usein pitää turpansa kiinni, mutta heti sen avattuaan se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.

Onnenkapine: Solarium
Onnennumero: Peruspäiväraha 121 ,-
Onnenväri:Rusketus
Motto: "Ööööööööö paistaako siellä varmasti aurinko ööööööö"
Auto: Taksi


KAKSOSET

Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet lähes poikkeuksetta biseksuaali. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Sinulla on voimakas tarve sukurutsaukseen. Sinulla on lisäksi ainakin fantasioissasi suunnaton tarve naida kahden kanssa yhtä aikaa. Jos ei mikään muu auta niin tuuttaat sormesi omaan pakoputkeen yhdynnän aikana. Tätä harrastavat niin mies- kuin naispuolisetkin Kaksoset. Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa.

Onnenkapine: Puhelin
Onnennumero: 118
Onnenväri: Keltaiset sivut
Motto: "Mä haluun eka jutella"
Auto: Mikä tahansa kaksipaikkainen


RAPU

Olet symppis ja ymmärrät toistenkin ongelmia. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat jotka Rapu oppii, ovat: "Minä olen äiti". Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään. Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaan mustasukkaisen mielesi avulla. Tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.

Onnenkapine: Siveysvyö puolisolle
Onnennumero: Siveysvyön lukon numero
Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen
Motto: "Et mene mihinkään! Missä sinä olet? Milloin tulet? Tää muistetaan!"
Auto: Matkailuauto koko perheelle.


LEIJONA

Sinulla on harhakäsitys että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla Leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi Leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat valitettavasti vaan melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa silkasta mielenkiinnosta. Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan ping-ääneen jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut Leijonan päästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.

Onnenkapine: Ratsupiiska
Onnennumero: Kahdestaan
Onnenväri: Parrasvalo
Motto: "Eikö tuota esiriippua saa muka nopeammin auki?"
Auto: Ferrari


NEITSYT

Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton ja lisäksi nukahtelet rakastellessasi. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Todennäköisesti juuri Neitsyt on kaikista tähtimerkeistä vittumaisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille että tapahtuu ikäviä asioita - Neitsyille. USA:n vankiloissa on paljon sarjamurhaajia jotka ovat tappaneet vain Neitsyitä. He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.

Onnenkapine: Ehjä immenkalvo
Onnennumero: Mikä tahansa luotettava numero
Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu, vaan pysyy aina samanlaisena
Motto: "Voi olla, mutta todellisuudessa..."
Auto: Seat Cordoba Diesel 2,9 l/100 km


VAAKA

Olet hauras lyyrikko ja sinun on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita seksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti. Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaaàt kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin. Vaaka on ainoa, joka jaksaa katsella omaa persettä peilistä vaikka kuinka kauan. Vaaoilla on valitettavan usein hyvät perseet. Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen Vaaàt eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa.

Onnenkapine: Peili
Onnennumero: Vain 299,-
Onnenväri: Kevään muotiväri
Motto: "Tää on aivan ihana, voiko teillä maksaa Visalla?"
Auto: Volvo S 80


SKORPIONI

Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturbaation jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita , keneltä saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109 % Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissa että mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuussiin.

Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto: Chevy Van, plyyshi-sisustuksella.


JOUSIMIES

Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Usein Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita.. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehillä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina - kun ne ovat matkoilla.

Onnenkapine: Puhallettava alttari
Onnennumero: Route 66
Onnenväri: Kirkkaus
Motto :"Kauanko lento kestää?"
Auto: Challenger sukkula.


KAURIS

Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään olet siis laiska. Yksikään Kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi koskaan pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkottavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin (eikä tietenkään tässä onnistu), hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on äärimmäisen ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.

Onnenkapine: Kansaneläke
Onnennumero: Kansaneläkkeen perusosa 2625 mk/kk
Onnenväri: KELA:n kuoren väri
Motto: "Oi, oi, voi, voi, pakko tässä on vielä yrittää oi, oi...
Auto: Lada 1200 L


VESIMIES

Sinä olet neropatti, mutta äärimmäisen mustasukkainen ja omistuksenhaluinen diktaattori, vaikka annat ymmärtää jotain ihan muuta. Valehtelet paljon. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni, yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaisen tyhmänä. Olet valmis sahaamaan vaikka oman pääsi irti, jotta saisit ystäväsi sanomaan, "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis vaikka syömään omaa paskaasi jotta saisit ystäväsi sanomaan "sä olet..."

Onnenkapine: Ystävänpäiväkortti
Onnennumero: Ääretön
Onnenväri: Mikä tahansa joka miellyttää muita.
Motto: "Tulisitko ystäväksi yksinäiselle Vesimiehelle? Tietenkin tositarkoituksella".
Auto: Nivelbussi


KALAT

Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein että salaiset agentit vakoilevat sinua. Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät nimettömiä uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla. Kalat ovat niin typeriä että kuvittelevat Kaloina olevansa hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan joten Kalat sopivatkin parhaiten keittoihin.

Onnenkapine: Paska katiska
Onnennumero: Mikä tahansa numero joka nousee alitajunnasta.
Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit
Motto: "En minä ainakaan uskaltaisi"
Auto: Kupla -62

*diina on rapu ja vieläpä aivan tyypillinen*
Viimeksi muokannut diina päivämäärä 15.4.2008 15:15:00, muokattu yhteensä 1 kerran
Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen.
Avatar
diina
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 98
Liittynyt: 3.12.2003 01:01:01
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Rutto » 15.4.2008 15:14:25

Haha, mistäs nuo löysit. Ite olen rapu ja "Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen" pätee hyvin minuun. Mut eipä taida syntymäaika määrittää persoonallisuutta, geenit ennemminki.
Viimeksi muokannut Rutto päivämäärä 26.8.2008 12:15:28, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
Rutto
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1951
Liittynyt: 7.4.2007 13:05:21

ViestiKirjoittaja Burjoliisa » 15.4.2008 15:17:16

Joo taidankin alkaa bussikuskiksi. Miksen ole tätä aikasemmin tajunnut... :roll: :D
Kuva
Avatar
Burjoliisa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 6207
Liittynyt: 19.12.2005 11:56:58
Paikkakunta: Onnela

ViestiKirjoittaja sensimilia » 15.4.2008 15:20:54

"Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaaàt kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin"

siinäpä mulle sit oiva ammatti! ja palkkakin tulee ilman verovähennyksiä ja noi rahat ei vaikuta toimeentulotukeen mitenkään.hähää.

harmi vaa et taidan sit kuolla noin surullisesti
meidän pitää kohdata tää maailma vähän niiku yhteisenä paikkana
sensimilia
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 335
Liittynyt: 13.2.2008 19:14:19
Paikkakunta: lti

ViestiKirjoittaja Burjoliisa » 15.4.2008 15:24:35

Mitä ne äkilliset sukupuolitaudit on? En oo ennen kuullut, joten älä menetä toivoasi!
Kuva
Avatar
Burjoliisa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 6207
Liittynyt: 19.12.2005 11:56:58
Paikkakunta: Onnela

ViestiKirjoittaja sensimilia » 15.4.2008 15:26:27

no voihan salee joku hyppykuppa tulla äkillisesti.
sen vaarallisuudesta en tosin tiedä mut toivotaan ettei se ihan kuolemaks oo :D
meidän pitää kohdata tää maailma vähän niiku yhteisenä paikkana
sensimilia
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 335
Liittynyt: 13.2.2008 19:14:19
Paikkakunta: lti

ViestiKirjoittaja Burjoliisa » 15.4.2008 15:27:26

Hyppykuppa?
Kuva
Avatar
Burjoliisa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 6207
Liittynyt: 19.12.2005 11:56:58
Paikkakunta: Onnela

Re: Toisenlainen horoskooppi - tunnistatko itsesi? =)

ViestiKirjoittaja DuckFace » 15.4.2008 15:30:25

diina kirjoitti:

SKORPIONI

Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturbaation jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita , keneltä saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109 % Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissa että mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuussiin.

Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto: Chevy Van, plyyshi-sisustuksella.
Loistavaa! Pitää melkein täydellisesti paikkansa!
If we are all gods children, what makes Jesus so special?
DuckFace
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 217
Liittynyt: 6.8.2007 12:33:50
Paikkakunta: Päänsisäinen

ViestiKirjoittaja sensimilia » 15.4.2008 15:31:16

nii se joka voi tarttua äkillisesti virusten hyppimällä ihmisestä toiseen :? :P
meidän pitää kohdata tää maailma vähän niiku yhteisenä paikkana
sensimilia
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 335
Liittynyt: 13.2.2008 19:14:19
Paikkakunta: lti

ViestiKirjoittaja Burjoliisa » 15.4.2008 15:32:46

Oon nukkunu seksivalistustunnilla.
Kuva
Avatar
Burjoliisa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 6207
Liittynyt: 19.12.2005 11:56:58
Paikkakunta: Onnela

ViestiKirjoittaja diina » 15.4.2008 15:35:53

Duck, jos vain "melkein", niin mistä uupuu? ;)
Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen.
Avatar
diina
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 98
Liittynyt: 3.12.2003 01:01:01
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Idontknow » 15.4.2008 20:46:13

joo
Kuva
Idontknow
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 2708
Liittynyt: 7.11.2006 11:06:14

Re: Toisenlainen horoskooppi - tunnistatko itsesi? =)

ViestiKirjoittaja Flow » 15.4.2008 20:59:00

diina kirjoitti:JOUSIMIES
....Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia.... Jousimiehillä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina - kun ne ovat matkoilla....


No niinhän se sitten kai on? Onneksi taas lähen reissuun, että saan sitten osakseni arvostusta! :wink:
Flow
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 659
Liittynyt: 16.1.2006 12:31:19

ViestiKirjoittaja norppa » 15.4.2008 21:14:06

toi on lainattu Juha Vuorisen kirjoittamasta Juoppohullun päiväkirja... en muista oisko ykkösestä vaii..suosittelen juoppiskaa, loistavia kirjoja.
Kuva
norppa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 994
Liittynyt: 13.11.2006 09:16:30
Paikkakunta: Aurinkokunta

ViestiKirjoittaja Flow » 15.4.2008 21:40:39

norppa kirjoitti:toi on lainattu Juha Vuorisen kirjoittamasta Juoppohullun päiväkirja... en muista oisko ykkösestä vaii..suosittelen juoppiskaa, loistavia kirjoja.


On muuten ihan viihdyttäviä kirjoja. Luin niitä katkolla ollessa :D
Flow
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 659
Liittynyt: 16.1.2006 12:31:19

Seuraava

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa